6263
page-template-default,page,page-id-6263,mkd-core-2.0.2,mikado-core-2.0.2,ajax_fade,page_not_loaded,,energysafe-ver-3.3, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,wpb-js-composer js-comp-ver-6.8.0,vc_responsive
 

Over Energysafe

EnergySafe is opgericht om energie en energiekosten te besparen door het wegnemen van energieverspilling in de gebouwde omgeving. Dit doen wij door u optimaal inzicht te geven in uw energieverbruik en het aangevuld met pragmatische en technisch onderbouwde adviezen aan u als vastgoedeigenaar of gebruiker (of uw onderhoudspartij).

 

Wij zijn van mening dat de beoogde wereldwijde CO2 reductie begint bij het optimaliseren van onze eigen energie consumptie en het wegnemen van verspilling. Door echt efficiënt om te gaan met energie, bespaart u kosten maar belangrijker; er hoeft minder duurzame energie opgewekt te worden. Door enkel die energie te verbruiken die noodzakelijk is, ondervindt u hetzelfde comfort en wordt onze collectieve uitdaging voor een CO2-neutrale samenleving een stuk minder complex.

 

Wij doen dit door als onafhankelijk energiebewaker en energiemanager op te treden voor uw objecten. We doen dit door uw energiebesparingswens te vertalen naar technische adviezen en gewenste aanpassingen aan (regel)installaties zodat ongewenst verbruik wordt weggenomen. U verbruikt dus enkel energie die noodzakelijk is, op de momenten dat dit nodig wordt geacht.

Dit doen we op locaties met vele uiteenlopende functies zoals:

  • Kantoren;
  • Scholen;
  • Distributiehallen;
  • Hotels;
  • Retail;
  • Recreatie;
  • Productielocaties.

 

In de afgelopen jaren hebben wij binnen bovenstaande branches bewezen dat wij als energiemanager voor deze gebouwen de energie efficiëntie kunnen verhogen door verspillingen in kaart te brengen en dit verbruik te elimineren.

We doen dit door continu kritisch te kijken naar de werking en aansturing van bijvoorbeeld klimaatinstallaties in combinatie met het eventueel nemen van diverse besparende maatregelen. Door dit op een zo eenvoudig mogelijke wijze te realiseren kunnen houden we de kosten voor onze adviesdiensten laag, waar uw besparingspotentieel substantieel is.

 

Binnen onze bedrijfsvoering gelden een aantal kernwaarden die wij als bedrijf nastreven en die een ieder te allen tijde van ons kan verwachten:

 

1. Proactief

Vanuit een idealistisch oogpunt voorkomen en verhelpen wij energieverspilling, dit kan alleen door op een pro actieve houding.

Wij bewaken uw energieverbruik. Aanpassingen of defecten in de aansturing installaties zien wij direct en nemen daarin, in samenwerking met u, passende acties.

 

2. Pragmatisch

Wij zijn specialist op het gebied van energie bewaking en energiemanagement. Door onze pragmatisch houding en efficiënte werkwijze vertalen wij ons specialisme naar direct en eenvoudig toepasbare adviezen voor onze klanten.

 

3. Transparant

Energie bewaking en management is al moeilijk genoeg, door transparant te zijn over onze werkwijze en dienstverlening maken wij onze diensten toepasbaarder voor onze klanten.

We houden niet van kleine lettertjes, besparingsgaranties of meerjarige contractafspraken: Uw wens tot een efficiënt werkende klimaatinstallatie en het voorkomen van verspilling is onze doelstelling.

 

4. Kritisch

Perfectie bestaat niet, maar is wel ons doel! Door continu kritisch te zijn op onze werkwijze en die van alle partijen met wie we werken, streven we altijd naar de beste oplossing voor u:, Wij zijn niet snel tevreden en overtreffen graag uw verwachting.