6374
post-template-default,single,single-post,postid-6374,single-format-standard,mkd-core-2.0.2,mikado-core-2.0.2,ajax_fade,page_not_loaded,,energysafe-ver-3.3, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,wpb-js-composer js-comp-ver-6.8.0,vc_responsive
 

We zijn live!

We zijn live!

Na een periode van bedenken, toetsen, putten uit ervaring, bouwen en schrijven, krijgt EnergySafe steeds meer vorm. Wij zijn achter de schermen al enige tijd bezig met het bewaken van energiestromen en tegengaan van verspilling, maar zijn dan nu ‘officieel’ live na het nodige papier- en regelwerk. Uiteraard vind je op onze website al onze diensten, maar het belangrijkste is; dat wij ook onze kennis willen delen. Wij weten als geen ander dat duurzaamheid binnen de vastgoedmarkt een groot en soms lastig concept is, maar juist door onze kennis te delen, willen wij dit begrijpelijker en toegankelijker maken voor u. De situatie is lastiger dan ooit en de energieprijzen hoger dan we ons hadden kunnen bedenken!

 

Maar waarom dan EnergySafe?

Om te beginnen: EnergySafe is opgericht om een bijdrage te willen leveren aan het mondiale klimaat probleem. Uit onderzoek van het CBS blijkt dat vijftien procent van de Nederlandse CO2 uitstoot plaats vindt in de gebouwde omgeving, waar uit ervaring blijkt dat er een substantiële verspilling plaatsvindt door onwetendheid en het ontbreken van eigenaarschap. Ook merkt u net als wij dat in de afgelopen jaren het aantal wetgevingen voor de verduurzaming van vastgoed toeneemt.

 

Met deze toename van wetgeving groeit ook de onduidelijkheid onder eigenaren en gebruikers van vastgoed hoe hier invulling aan te geven. Waar dit aanvankelijk enkele regelingen waren: De informatieplicht, Energy Efficiency Directive en het energielabel, wordt dit aantal groter: Ondertussen komt de CSRD er aan en wordt van organisaties een steeds pro actievere houding ten overstaan van verduurzaming verwacht. Specialisme, doelmatigheid en eigenaarschap wordt belangrijker dan ooit. We merken allemaal de vele voorbeelden van natuur-excessen (voorbeeld linkje lage rijnstand, smeltende poolkappen, droge meren in Las Vegas) en merken ook privé de substantiële stijging(linkje) in de energiekosten. Tijd om actie te ondernemen!

 

Waar te beginnen?

Wij vinden dat dit altijd begint met meten, dit doen we met onze omgeving waarin uw energiedata 100% veilig is. Onze eigen ‘Safe’. In de Safe bewaken wij uw energiestromen en zorgen we ervoor dat u altijd inzichtelijk heeft hoeveel energie er verbruikt wordt. Daarnaast houden wij in de Safe uw verbruiken ook veilig door verspilling tegen te gaan door het inzichtelijk te maken en kritisch te kijken naar wat er verbruikt wordt. Wij rapporten u proactief bij afwijkende verbruiksprofielen en gaan samen met u op zoek naar de oorzaak hiervan om dit ongewenste verbruik weer weg te nemen. Zo combineren wij onze kennis en ervaring met de beste software om energie verspilling inzichtelijk te maken en tegen te gaan. Wij doen dit samen met u en partijen die op locatie bekend zijn.

 

Wat kan er van EnergySafe verwacht worden?

EnergySafe is uw specialist in energiebewaking en het voorkomen van onnodig energieverbruik. Net na de introductie van slimme energiemeters en ver vóór de introductie van de EBS-verplichting waren wij al bezig met monitoren en bewaken van energieverbruik bij vele uiteenlopende opdrachtgevers. Door de inzet van EnergySafe heeft u de zekerheid dat uw energieverbruik veilig is, bewaakt wordt en dat verspilling uitgesloten wordt. Dit kan alleen door onze een proactieve en pragmatische werkwijze. We doen altijd wat we zeggen en zeggen ook altijd wat we doen, bij EnergySafe is afspraak echt afspraak. Mocht u meer over ons als organisatie willen weten, kijk dan vooral op de over ons pagina. We vertellen u graag meer over onze aanpak, tonen onze referenties en geven aan hoe wij u kunnen helpen met uw uitdagingen.