6416
post-template-default,single,single-post,postid-6416,single-format-standard,mkd-core-2.0.2,mikado-core-2.0.2,ajax_fade,page_not_loaded,,energysafe-ver-3.3, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,wpb-js-composer js-comp-ver-6.8.0,vc_responsive
 

Vacature Energiemanager

Vacature Energiemanager

Ben je op zoek naar een functie die je zelf nog kan vormen, veel eigen verantwoordelijkheid én met directe invloed op de strategie van de organisatie? Lees dan snel verder. Want wij zoeken een:

 

Energiemanager / Duurzaamheidsmanager / Chef du Energie

 

Bij EnergySafe houden wij ons dagelijks bezig met het bewaken en managen van de energiestromen van meer dan honderd objecten in de Benelux. Dit doen wij op onze eigen manier. We beginnen met goed inzicht in het verbruik, geven verbeteradviezen, begeleiden het gehele bespaar- en verbetertraject en eindigen met een substantieel lager energieverbruik en een lagere CO2 uitstoot, welke we blijven bewaken. Om dit goed te kunnen blijven doen voor onze huidige en vooral nieuwe klanten, zoeken wij een energiemanager! Het nakomen van een afgesproken kwaliteitsniveau en optimale dienstverlening is voor ons heel belangrijk.

 

Energysafe is een jonge, gedreven organisatie die het verschil maakt door haar unieke dienstverlening. Wij combineren energiemonitoring, pragmatische verduurzamingsadviezen en doelgerichte acties richting opdrachtgevers, huurders en onderhoudspartijen. We zijn gehuisvest in Schiedam en zitten samen met onze dochterorganisatie (ingenieurs & adviesbureau “Keemink Vastgoed Inspectarium”) in één kantoor met circa 20 collega’s. De sfeer is ontspannen, gezellig en no-nonsens. Er is naast het werk enorm veel ruimte voor gezelligheid, plezier en leuke activiteiten.

 

Als energiemanager ben jij verantwoordelijk voor het energieverbruik in de objecten van jouw klanten. Hierbij is geen object, verbruik en installatie identiek: We adviseren zeer uiteenlopende opdrachtgevers, van millieustraat tot wegrestaurant en van (vele)kantoorobjecten tot distributiehallen.

 

We bewaken het energieverbruik van onze opdrachtgevers: Zie je energieverspilling? Dan ondernemen we direct actie en proberen dit op afstand op te lossen. Is de situatie complexer? Dan gaan we naar locatie om de oorzaak te herleiden en ter plekke actie te ondernemen. Bij EnergySafe ben je “van A tot Z” verantwoordelijk voor jouw klanten, haar objecten en de gestelde energiedoelen en krijg je het vertrouwen om zelfstandig beslissingen te nemen.

 

 

Wat kan je van de functie verwachten:

 • Een uitdagende functie waarin je te maken krijgt met uiteenlopende opdrachtgevers, unieke vraagstukken op bijzondere locaties en in mooie objecten.
 • Veel vrijheid, we hebben een grove profielschets en bijpassend takenpakket maar zijn vooral benieuwd naar hoe jij invulling wil geven aan de uitdagingen van onze opdrachtgevers en hoe je deze wensen en doelen van de opdrachtgever gaat vertalen in acties.
 • Een belangrijke rol in het vormgeven van de organisatie. Je krijgt de mogelijkheid je te ontwikkelen tot onmisbare sleutelfunctie binnen Energysafe.
 • De mogelijkheid om echt het verschil te kunnen gaan maken in je dagelijkse werk. Global warming is (letterlijk) een ‘hot topic’ en in jouw werk kan je zichtbaar onderdeel zijn in het reduceren van het energieverbruik van onze klanten.

 

 

Wat wij in jou zoeken:

 • Minimaal HBO werk- en denkniveau (of de volle overtuiging dat je dit hebt)
 • Communicatief vaardig zowel in woord als geschrift
 • Affiniteit met vastgoed, techniek & energie
 • Proactief, accuraat , service gericht (gevoel voor humor is een pré)
 • Ervaring in soortgelijke functies is fijn, maar we kunnen je alles leren!
 • Pragmatische instelling.

 

 

Wat wij jij kunnen bieden:

 • Een plek bij een jonge en snel ontwikkelende organisatie
 • Leuke collega’s!
 • De mogelijkheid om zelf je werkzaamheden, werktijden en agenda in te delen
 • Een functie voor 32 of 40 uur per week
 • Een marktconform salaris
 • Het vertrouwen en de vrijheid om te leren en om jezelf te ontwikkelen
 • Genoeg dagen om er af en toe lekker tussen uit te gaan!
 • De mogelijkheid de functie hybride uit te voeren. Soms ben je op kantoor maar vaak ook onderweg of thuis aan het werk. Er is ruimte voor een flexibele invulling van het werk.

 

De afstemming van de secundaire arbeidsvoorwaarden bespreken we graag in een gesprek. Afhankelijk van jouw wensen & de gewenste invulling van de functie. Als jij op het bovenstaande nog een goede aanvulling weet, horen we dit graag in je sollicitatie. Spreekt dit jou allemaal aan, dan komen we graag met jou in contact!

 

We ontvangen heel graag je bericht per postduif, in de vorm van een slagroomtaart, fanfare met spandoek of een uitnodiging voor een kennismaking in je favoriete kroeg. Dan kunnen we elkaar leren kennen. Wij trakteren! (Je mag ook gewoon traditioneel je CV en motivatiebrief mailen naar info@energysafe.nl)

 

We kijken uit naar je reactie!