6499
post-template-default,single,single-post,postid-6499,single-format-standard,mkd-core-2.0.2,mikado-core-2.0.2,ajax_fade,page_not_loaded,,energysafe-ver-3.3, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,wpb-js-composer js-comp-ver-6.8.0,vc_responsive
 

Vacature Administratief energiebewaker

Vacature Administratief energiebewaker

Bij EnergySafe houden wij ons dagelijks bezig met het bewaken en managen van de energiedatastromen van honderden objecten in de Benelux. Dit doen wij op onze eigen manier. We beginnen met goed inzicht in het verbruik, geven verbeteradviezen, begeleiden het gehele bespaar- en verbetertraject en eindigen met een substantieel lager energieverbruik en een lagere CO2 uitstoot voor de klant, welke we blijven bewaken. Om dit goed te kunnen blijven doen voor onze huidige en vooral nieuwe klanten, zoeken wij een administratief energiebewaker! Het nakomen van een afgesproken kwaliteitsniveau en optimale dienstverlening is voor ons heel belangrijk.

 

Energysafe is een jonge, gedreven organisatie die het verschil maakt door haar unieke dienstverlening. Wij combineren energiebewaking, pragmatische verduurzamingsadviezen en doelgerichte acties richting opdrachtgevers, huurders en onderhoudspartijen. We zijn gehuisvest in Schiedam en zitten samen met onze dochterorganisatie (ingenieurs & adviesbureau “Keemink Vastgoed Inspectarium”) in één kantoor met circa 25 collega’s. De sfeer is ontspannen, gezellig en no-nonsens. Er is naast het werk enorm veel ruimte voor gezelligheid, plezier en leuke activiteiten.

 

Als Backoffice-specialist ben jij verantwoordelijk voor de financiele en operationele administratie van al onze klanten en opdrachten. Jij bent spin in het web binnen ons team en de helpende hand voor jouw collega’s die zich dagelijks bezig houden met het reduceren van het energieverbruik van onze opdrachtgevers. Hierbij is geen object, klant, verbruik en installatie identiek: We adviseren zeer uiteenlopende opdrachtgevers, van millieustraat tot wegrestaurant en van (vele)kantoorobjecten tot distributiehallen.

 

Functieomschrijving

Als energiebewaker werk in je een team en bestaan jouw werkzaamheden onder andere uit:

  • Het inzichtelijk maken van energieverbruik van onze nieuwe opdrachtgevers
  • Het inzichtelijk houden van het energieverbruik van onze bestaande opdrachtgevers
  • Het zijn van de helpende hand voor jouw collega’s bij de uitvoeren van projecten
  • Het administratief verwerken van onze contracten en projecten
  • Het verzorgen van de bijbehorende facturatie