6518
post-template-default,single,single-post,postid-6518,single-format-standard,mkd-core-2.0.2,mikado-core-2.0.2,ajax_fade,page_not_loaded,,energysafe-ver-3.3, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,wpb-js-composer js-comp-ver-6.8.0,vc_responsive
 

Belangrijke Herinnering voor Eigenaren en Vastgoedbeheerders in het Commercieel Vastgoed

Belangrijke Herinnering voor Eigenaren en Vastgoedbeheerders in het Commercieel Vastgoed

Als eigenaren of vastgoedbeheerders is men wellicht al bekend met de Europese Energie-Efficiëntie Richtlijn (EED), maar het is belangrijk om te benadrukken dat 2024 een cruciaal jaar is voor naleving en rapportage op ESG-gebied.

Als specialisten van EnergySafe BV, toegewijd aan energiebewaking en energiemanagement, willen we jullie eraan herinneren dat jullie hoogstwaarschijnlijk in weer 2024 moeten rapporteren volgens de EED-richtlijnen, na de eerste ronde van de EED-audits in 2016 en 2020.

De EED vereist dat grote ondernemingen en vastgoedbeheerders periodiek energie-audits uitvoeren om hun energieverbruik te evalueren en mogelijkheden voor energiebesparing te laten onderzoeken. Deze audits zijn van cruciaal belang om te voldoen aan wettelijke verplichtingen en om duurzaamheidsdoelstellingen te bereiken.

Wat betekent dit concreet voor een vastgoedeigenaar en haar beheerders? 🤔

  • Heeft jullie organisatie meer dan 250 FTE (tijdelijke krachten meegerekend)?
  • óf heeft jullie organisatie meer dan € 50 miljoen omzet en een balanstotaal van meer dan € 43 miljoen?

Dan geldt voor jullie de EED auditplicht!

🔍 Wat zijn enkele concrete stappen die jullie kunnen ondernemen om voor te bereiden op de EED-rapportage in 2024?

  1. Controleer of jullie EED plichtig zijn in 2024
  2. Schakel een expert in om jullie organisatie volledig te ontzorgen

Onze benadering bij EnergySafe BV is pragmatisch en efficiënt. We begrijpen de complexiteit van het commercieel vastgoed en streven ernaar om ons specialisme te vertalen naar direct toepasbare adviezen in duidelijke en haalbare stappen.

Ons team bij EnergySafe BV staat klaar om jullie te ondersteunen bij elke stap van dit proces. Van het uitvoeren van energie-audits tot het implementeren van efficiëntieoplossingen, wij helpen jullie voldoen aan de EED-vereisten en tegelijkertijd jullie bedrijfsresultaten te verbeteren.

Neem contact met ons op om te bespreken hoe we samen kunnen werken aan een duurzame toekomst voor jullie vastgoedportfolio!

#EnergieEfficiëntie #EED #DuurzaamVastgoed #EnergySafeBV #Energiemanagement